Τραυματισμοσ Αντετοκούνμπο / Mpoyntenxolzer Elpizoyme Na Mhn Einai Sobaros O Traymatismos Toy Giannh Ta Nea - Ο γιάννης αντετοκούνμπο γύρισε τον αστράγαλό του στην ήττα των bucks από τους timberwolves.

Τραυματισμοσ Αντετοκούνμπο / Mpoyntenxolzer Elpizoyme Na Mhn Einai Sobaros O Traymatismos Toy Giannh Ta Nea - Ο γιάννης αντετοκούνμπο γύρισε τον αστράγαλό του στην ήττα των bucks από τους timberwolves.. Ωστόσο στη συνέχεια επέστρεψε στον πάγκο της ομάδας του μάικ. Όπως αναφέρθηκε η υπερέκταση ήταν η πρώτη εκτίμηση. Και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις καλαθοσφαίρισης για τους μιλγουόκι μπακς και την εθνικής. Ο γιάννης αντετοκούνμπο αναμένεται να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις τις επόμενες ώρες στο αριστερό του γόνατο προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Ο αντετοκούνμπο βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο μέσα σε χειροκροτήματα από τους οπαδούς των χοκς που παρά το… τρολάρισμα για τις βολές, έδειξαν πως σέβονται τον αντίπαλό τους, με όλο το.

Ξέρω ότι θα προσπαθήσει για να είναι έτοιμος, θα προσπαθήσει για να παίξει στον. Ο γιάννης αντετοκούνμπο τραυματίστηκε στο παιχνίδι των μπακς με τους χοκς, παγώνοντας τους ανθρώπους της ομάδας του, αλλά κι όλο τον αθλητικό κόσμο, ο. Τα βλέμματα αγωνίας για τον γιάννη επικρατούσαν και όλοι εύχονταν. Όλος ο οργανισμός των μιλγουόκι μπακς, αλλά και του νβα, ασχολείται με την κατάσταση του τραυματισμού του γιάννη αντετοκούνμπο, που αποχώρησε από τον 4ο τελικό. Οι συμπαίκτες του γιάννη αντετοκούνμπο στους μπακς πάγωσαν βλέποντας τον greek freak πεσμένο στο παρκέ να πονάει.

Mlqdbgz4w8whzm
Mlqdbgz4w8whzm from www.newsbreak.gr
Ο γιάννης αντετοκούνμπο δεν αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού, που να του στοιχίσει τη συμμετοχή στο ευρωμπάσκετ, όπως υποστήριξε μιλώντας στην ερτ ο παναγιώτης. Ο αντετοκούνμπο βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο μέσα σε χειροκροτήματα από τους οπαδούς των χοκς που παρά το… τρολάρισμα για τις βολές, έδειξαν πως σέβονται τον αντίπαλό τους, με όλο το. Ο γιάννης αντετοκούνμπο γύρισε τον αστράγαλό του στην ήττα των bucks από τους timberwolves. Στα μέσα της τρίτης περιόδου του τέταρτου τελικού της ανατολής με τους χοκς, σε μια διεκδίκηση ριμπάουντ ο ηγέτης των μπακς κατά την προσγείωσή του. Εξαιρετικά άτυχος ο γιάννης αντετοκούνμπο. Και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις καλαθοσφαίρισης για τους μιλγουόκι μπακς και την εθνικής. Ο γιάννης αντετοκούνμπο τραυματίστηκε στο παιχνίδι των μπακς με τους χοκς, παγώνοντας τους ανθρώπους της ομάδας του, αλλά κι όλο τον αθλητικό κόσμο, ο. Τα βλέμματα αγωνίας για τον γιάννη επικρατούσαν και όλοι εύχονταν.

Ο γιάννης αντετοκούνμπο εξετάσθηκε από το ιατρικό team των «ελαφιιών», στο ιατρείο του γηπέδου.

Κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες με το νέο παπούτσι της σειράς του καταλυτικός για ακόμα μία φορά ήταν ο γιάννης αντετοκούνμπο για τους bucks, οι οποίοι και. Στα μέσα της τρίτης περιόδου του τέταρτου τελικού της ανατολής με τους χοκς, σε μια διεκδίκηση ριμπάουντ ο ηγέτης των μπακς κατά την προσγείωσή του. Περισσότερα θα γνωρίζουμε τις αμέσως. Στα μέσα της τρίτης περιόδου του τέταρτου τελικού της ανατολής με τους χοκς, σε μια διεκδίκηση ριμπάουντ ο ηγέτης των μπακς κατά την προσγείωσή του. Ο γιάννης αντετοκούνμπο στα μέσα της τρίτης περιόδου του ματς με τους χοκς, χτύπησε στο γόνατο και αποχώρησε υποβασταζόμενος προκαλώντας σοκ στους μπακς. Ξέρω ότι θα προσπαθήσει για να είναι έτοιμος, θα προσπαθήσει για να παίξει στον. Ο θανάσης αντετοκούνμπο μαζί με τους ιατρούς των μπακς μπήκαν στο παρκέ τον πήγαν στα αποδυτήρια στην αρχή υποβασταζόμενο, αλλά στη συνέχεια περπατούσε μόνος του χωλαίνοντας. Ο αντετοκούνμπο βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο μέσα σε χειροκροτήματα από τους οπαδούς των χοκς που παρά το… τρολάρισμα για τις βολές, έδειξαν πως σέβονται τον αντίπαλό τους, με όλο το. Το απόγευμα ή νωρίς το βράδυ (ώρα ελλάδας) αναμένεται να υπάρξει ενημέρωση από τους μπακς για τον ακριβή τραυματισμό του γιάννη αντετοκούνμπο, που χτύπησε. Πάγωσε το γήπεδο από τον τραυματισμό του γιάννη αντετοκούνμπο: Τραυματισμός, που πάντως δεν εμπνέει ανησυχία. Ο γιάννης αντετοκούνμπο κατάφερε να σηκωθεί και να πάει στα αποδυτήρια με τη βοήθεια και του αδερφού του θανάση. Τα βλέμματα αγωνίας για τον γιάννη επικρατούσαν και όλοι εύχονταν.

Ο γιάννης αντετοκούνμπο εξετάσθηκε από το ιατρικό team των «ελαφιιών», στο ιατρείο του γηπέδου. Όλος ο οργανισμός των μιλγουόκι μπακς, αλλά και του νβα, ασχολείται με την κατάσταση του τραυματισμού του γιάννη αντετοκούνμπο, που αποχώρησε από τον 4ο τελικό. Κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες με το νέο παπούτσι της σειράς του καταλυτικός για ακόμα μία φορά ήταν ο γιάννης αντετοκούνμπο για τους bucks, οι οποίοι και. Αρκετά άτυχος ο γιάννης αντετοκούνμπο. Τραυματισμός, που πάντως δεν εμπνέει ανησυχία.

Giannhs Antetokoynmpo Skai
Giannhs Antetokoynmpo Skai from www.skai.gr
Και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις καλαθοσφαίρισης για τους μιλγουόκι μπακς και την εθνικής. Οι συμπαίκτες του γιάννη αντετοκούνμπο στους μπακς πάγωσαν βλέποντας τον greek freak πεσμένο στο παρκέ να πονάει. Εξαιρετικά άτυχος ο γιάννης αντετοκούνμπο. Ο γιάννης αντετοκούνμπο δεν αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού, που να του στοιχίσει τη συμμετοχή στο ευρωμπάσκετ, όπως υποστήριξε μιλώντας στην ερτ ο παναγιώτης. Περισσότερα θα γνωρίζουμε τις αμέσως. Στα μέσα της τρίτης περιόδου του τέταρτου τελικού της ανατολής με τους χοκς, σε μια διεκδίκηση ριμπάουντ ο ηγέτης των μπακς κατά την προσγείωσή του. Ο γιάννης αντετοκούνμπο εξετάσθηκε από το ιατρικό team των «ελαφιιών», στο ιατρείο του γηπέδου. Ο μάικ μπουντενχόλζερ ρωτήθηκε για την κατάσταση του αντετοκούνμπο, όμως δεν είχε κάποια νεότερη ενημέρωση και αρκέστηκε να απαντήσει πως… θα δούμε αύριο, χωρίς πάντως να κρύψει.

Τραυματισμός, που πάντως δεν εμπνέει ανησυχία.

Ο μάικ μπουντενχόλζερ ρωτήθηκε για την κατάσταση του αντετοκούνμπο, όμως δεν είχε κάποια νεότερη ενημέρωση και αρκέστηκε να απαντήσει πως… θα δούμε αύριο, χωρίς πάντως να κρύψει. Είμαστε περήφανοι για τον γιάννη, κάνει σημαντικά πράγματα με το μιλγουόκι και έχει την ευκαιρία να πάει στους τελικούς του. Ο γιάννης αντετοκούνμπο στα μέσα της τρίτης περιόδου του ματς με τους χοκς, χτύπησε στο γόνατο και αποχώρησε υποβασταζόμενος προκαλώντας σοκ στους μπακς. Αρκετά άτυχος ο γιάννης αντετοκούνμπο. Τραυματισμός, που πάντως δεν εμπνέει ανησυχία. Ο γιάννης αντετοκούνμπο γύρισε τον αστράγαλό του στην ήττα των bucks από τους timberwolves. Ο αντετοκούνμπο βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο μέσα σε χειροκροτήματα από τους οπαδούς των χοκς που παρά το… τρολάρισμα για τις βολές, έδειξαν πως σέβονται τον αντίπαλό τους, με όλο το. Πάγωσε το γήπεδο από τον τραυματισμό του γιάννη αντετοκούνμπο: Ξέρω ότι θα προσπαθήσει για να είναι έτοιμος, θα προσπαθήσει για να παίξει στον. Σοκ τραυματισμοσ διουδη και ακυρωθεν goal ολυμπιακου! Ωστόσο στη συνέχεια επέστρεψε στον πάγκο της ομάδας του μάικ. Τέλος, σε ερώτηση για την απουσία του γιάννη αντετοκούνμπο τόνισε: Ο γιάννης αντετοκούνμπο κατάφερε να σηκωθεί και να πάει στα αποδυτήρια με τη βοήθεια και του αδερφού του θανάση.

Ο αντετοκούνμπο βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο μέσα σε χειροκροτήματα από τους οπαδούς των χοκς που παρά το… τρολάρισμα για τις βολές, έδειξαν πως σέβονται τον αντίπαλό τους, με όλο το. Ο γιάννης αντετοκούνμπο δεν αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού, που να του στοιχίσει τη συμμετοχή στο ευρωμπάσκετ, όπως υποστήριξε μιλώντας στην ερτ ο παναγιώτης. Ο γιάννης αντετοκούνμπο είναι μια από τις πιο διάσημες αθλητικές προσωπικότητες που έχει αναδείξει η ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες. Περισσότερα θα γνωρίζουμε τις αμέσως. Τραυματισμός, που πάντως δεν εμπνέει ανησυχία.

Ohodtshdjadufm
Ohodtshdjadufm from amp.fpress.gr
Ο γιάννης αντετοκούνμπο έμεινε αρκετή ώρα στο έδαφος και όταν αποχώρησε για να αποδυτήρια όλο το γήπεδο τον χειροκροτούσε, σε μια συγκλονιστική στιγμή για τον έλληνα σούπερ σταρ των. Εξαιρετικά άτυχος ο γιάννης αντετοκούνμπο. Όλος ο οργανισμός των μιλγουόκι μπακς, αλλά και του νβα, ασχολείται με την κατάσταση του τραυματισμού του γιάννη αντετοκούνμπο, που αποχώρησε από τον 4ο τελικό. Ο γιάννης αντετοκούνμπο εξετάσθηκε από το ιατρικό team των «ελαφιιών», στο ιατρείο του γηπέδου. Περισσότερα θα γνωρίζουμε τις αμέσως. Ο γιάννης αντετοκούνμπο είναι μια από τις πιο διάσημες αθλητικές προσωπικότητες που έχει αναδείξει η ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες. Ο θανάσης αντετοκούνμπο μαζί με τους ιατρούς των μπακς μπήκαν στο παρκέ τον πήγαν στα αποδυτήρια στην αρχή υποβασταζόμενο, αλλά στη συνέχεια περπατούσε μόνος του χωλαίνοντας. Τραυματισμός, που πάντως δεν εμπνέει ανησυχία.

Ο γιάννης αντετοκούνμπο έμεινε αρκετή ώρα στο έδαφος και όταν αποχώρησε για να αποδυτήρια όλο το γήπεδο τον χειροκροτούσε, σε μια συγκλονιστική στιγμή για τον έλληνα σούπερ σταρ των.

«ο αντετοκούνμπο είναι ηγέτης, οι μπακς φαβορί για πρωτάθλημα». Είμαστε περήφανοι για τον γιάννη, κάνει σημαντικά πράγματα με το μιλγουόκι και έχει την ευκαιρία να πάει στους τελικούς του. Ο γιάννης αντετοκούνμπο εξετάσθηκε από το ιατρικό team των «ελαφιιών», στο ιατρείο του γηπέδου. Ο θανάσης αντετοκούνμπο μαζί με τους ιατρούς των μπακς μπήκαν στο παρκέ τον πήγαν στα αποδυτήρια στην αρχή υποβασταζόμενο, αλλά στη συνέχεια περπατούσε μόνος του χωλαίνοντας. Πάγωσε το γήπεδο από τον τραυματισμό του γιάννη αντετοκούνμπο: Ξέρω ότι θα προσπαθήσει για να είναι έτοιμος, θα προσπαθήσει για να παίξει στον. Ο γιάννης αντετοκούνμπο δεν αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού, που να του στοιχίσει τη συμμετοχή στο ευρωμπάσκετ, όπως υποστήριξε μιλώντας στην ερτ ο παναγιώτης. Σοκ τραυματισμοσ διουδη και ακυρωθεν goal ολυμπιακου! Αρκετά άτυχος ο γιάννης αντετοκούνμπο. Κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες με το νέο παπούτσι της σειράς του καταλυτικός για ακόμα μία φορά ήταν ο γιάννης αντετοκούνμπο για τους bucks, οι οποίοι και. Εξαιρετικά άτυχος ο γιάννης αντετοκούνμπο. Ο γιάννης αντετοκούνμπο στα μέσα της τρίτης περιόδου του ματς με τους χοκς, χτύπησε στο γόνατο και αποχώρησε υποβασταζόμενος προκαλώντας σοκ στους μπακς. Οι συμπαίκτες του γιάννη αντετοκούνμπο στους μπακς πάγωσαν βλέποντας τον greek freak πεσμένο στο παρκέ να πονάει.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook